Лъвове, ваш ред е да покорявате тълпите, но има и други, които ще бъдат доста облагодетелствани, материално и емоционално от това планетарно явление.

От 11.07 до 5.08 Венера ще бъде в Лъв, което ще даде възможност на няколко знака да се насладят на неповторими моменти, да се радват на живота и любовта, да се забавляват, да си позволят лукс и да обновят външния си вид, за да се открояват. По този начин ще подобрят, както финансовия си живот и така и цялото си ежедневие.

Следващите четири зодии обаче ще получат най-много от подаръците на  щедрата Венера в Лъв! 

ВОДОЛЕЙ

Венера във вашия 7-и дом има нужда от вас да бъдете главният герой на любовната арена, като насочи вниманието към вас, без дори да правите нищо специално. Освен че ще повдигне настроението ви, тя ще ви даде уникална възможност да покажете талантите и уменията си. По този начин ще можете да спечелите почитателите, тъй като ще бъдете в силата си и ще завладявате сърца. От само себе си се разбира, че ще ви върви в отношенията. Това ще стане още по-ясно чрез нови запознанства, може би дори ще създадете връзка, ако сте свободни или ще решите да направите следващата стъпка, ако сте сгодени! Всичко това ще ви помогне да сключите изгодни партньорства и сътрудничества и да увеличите популярността си. Със сигурност очаквайте възможностите да се появят в полето ви в този период.

РАК

Венера във втори дом ви носи пари и богати емоции. Тя ви прави щедри, с отворено сърце и вероятно ви дава емоционална пълнота и сигурност. Но тя не спира дотук, тъй като ще ви донесе и пари, с които не само ще покриете нуждите си, но и ще задоволите желанията си. Ще харчите, за да се забавлявате и да си купувате неща, които сте искали, дори по-скъпи, отколкото сте си мислили. Ако ви правят щастливи - не се спирайте. Освен това може да ви предложи и възможности да увеличите доходите си от изгодна сделка или възвръщаемост на инвестиция.

Що се отнася до романтчната сфера, възможно е да се хвърлите в преследване на удоволствия, докато се почувствате пълноценни. Истината е, че няма да намирате човек, който наистина да ви завладее, докато не осъзнаете, че имате нужда точно от такъв. От друга страна, вие, които вече сте в двойка, ще бъдете доста щедри в леглото, задоволявайки партньора си максимално.

КОЗИРОГ

С навлизането на Венера във вашия 8-ми дом , можете да очаквате да се случат доста красиви неща, както във финансов, така и в романтичен план. А както знаете, когато нямате стрес да оцелявате или да плащате сметки и да задоволявате основните си нужди и имате самочувствие и сте спокойни, вие се чувствате комфортно, поради което ставате доста привлекателни за противоположния пол. Условията са положителни, за да преследвате благоприятни договорености за заеми или дългове, но и да заделяте пари за всеки случай. Освен това се увеличават и сексуалните ви желания, така че акциите ви на любовния пазар също се повишават и пламъкът на партньора ви се разгаря отново. Което ще доведе до едни красиви изживявания.

ОВЕН

Венера в 5-ия ви дом идва, за да се заеме с любовния ви живот, който ще стане доста богат и интересен в много отношения, независимо дали сте свободни или не. Вашият темперамент ще се превърне в полюс на привличане на противоположния пол, а вие със сигурност няма да имате затруднения да получите обекта на желанието си и да си прекарате добре. Със сигурност самоувереността и еротиката ще ви направят неустоими, а завоеванията ви ще бъдат толкова много, че единственият ви проблем ще бъде кого да изберете.

Горещите романси в сърцето на лятото са задължителни! Ако вече сте обвързани, това е идеалният период да изгладите напрежението с партньора си, но и да се насладите на компанията му чрез излизания и забавления. Ще прекарате и пълноценно време с децата си, откъдето ви очаква много радост. Възможно е дори да се сдобиете с дете, тъй като условията са изключително благоприятни! Не са изключени и печалби от игри на късмета!