Чувствате ли се, че напоследък нямате късмет в любовта или професионално? Може би вие сте онзи рядък и щастлив знак от Зодиака, на когото съдбата ще се усмихва през целия юли.

На 21 юли 2024 г. ще преживеем пълнолуние, известно като изгряваща Луна на Елен. Обикновено във всеки знак има едно пълнолуние годишно, което винаги е в знака срещу Слънцето. И този път късметлиите са Лъв и Козирог.

Лъв

Слънчевият знак Лъв ще бъде посетен от две големи планети през юли - комуникативният Меркурий ще донесе добри новини, а романтичната Венера ще го последва по-късно с любов. А Слънцето напълно открива сезона на Лъва на 22 юли. Такава хармонична комбинация от планети прави този месец интересен за Лъв във всички отношения, но отношенията с приятели и близки роднини и сферата на личния живот ще бъдат особено дорби.

Приятелите и роднините ще бъдат отзивчиви и внимателни към вас повече от всякога, а новите познанства ще ви накарат да обърнете внимание на възможността да започнете връзка или поне ваканционен роман. Чувствайте се свободни да се съгласявате с предложения за съвместна почивка, които трябва да ви дойдат през юли, за да не пропуснете щастливия шанс да се насладите на времето в компанията на нови потенциални ухажори.

Козирог

Всяко пълнолуние носи късмет на зодията, която обитава, така че Козирозите получават двойна доза късмет. Това ще се прояви във всички области на живота, от любовта до кариерата, но за Козирозите бизнесът е най-важният аспект - те ще видят значително увеличение на своите финанси. Късметът обещава да присъства както при разрешаването на важни сделки, така и при намирането на нова работа.

„Щастливият“ юли също е идеален за фокусиране върху изкачване по кариерната стълбица, тъй като точно сега ще почувствате нужда от трансформация, за да преминете към ново лично ниво и да поставите летвата по-високо.