Новата седмица на февруари ще започне с навлизането на Слънцето в знака Риби. Активизмът, колективните дела и глобалните идеи ще бъдат заменени от философско разбиране на случващото се, потапяне в дълбините на несъзнаваното и размисъл. За Рибите през този период най-правилните решения ще бъдат тези, взети с помощта на интуицията, прозренията и гласа на сърцето. За Девите установеният ритъм на живот може да доведе до внезапни смущения и реалността ще изглежда в малко необичайна светлина. Най-прогресивните представители на знака ще могат да се възползват от това, но само като прекрачат обичайните си нагласи. Близнаците донякъде ще отпуснат своите интелектуални изследвания, ще се отпуснат и ще могат да се насладят на просто съзерцание. Стрелците могат леко да намалят социалната си активност, като отделят повече време за тиха семейна комуникация, както и за потапяне в себе си. Раците ще се впуснат в душевно търсене и този път то ще бъде доста успешно, тъй като ще открият много положителни или полезни неща. Скорпионите ще усетят ефекта от стария мъдър цитат: „Много знания – много скърби“. Представителите на знака ще трябва да скърбят доста дълго време, докато Слънцето започне да се доближава до знака на Овен в своето транзитно движение.

Съвпадът на Венера и Марс в средата на седмицата ще направи сферата на романтиката и връзките особено активна. Себеизразяването през този период ще бъде свързано преди всичко с демонстриране на собствената сексуалност, подчертаване на външни предимства, увереност и сила. Представителите на стихията Огън - Овен, Лъв и Стрелец, както и Скорпионите - ще изпитат интензивността на страстите в отношенията. Последният обаче ще бъде склонен да маневрира умело, избягвайки негативните последици от този двусмислен планетарен транзит.

Пълнолунието в Дева на 24 февруари ще донесе много „земна“ енергия, която ще помогне за реализирането на дългогодишни планове, които преди са изглеждали ефимерни. Това събитие може да подчертае част от живота или отношенията, в които е време да сложите край. Пълнолунието в Дева е добро начало за промяна на начина ви на живот, започване на диети и упражнения. Козирозите и Телците могат да бъдат по-успешни в това от останалите, докато Водолеите и Везните ще направят добре да се съсредоточат върху подобряването на собственото си здраве чрез балансирана диета и по-активен начин на живот.

Седмицата ще завърши с напрегнат квадрат на Венера и Юпитер, което ще намали самоконтрола при повечето типични представители на Зодиака и затова мнозина ще са склонни да надценяват чувствата си, да проявяват ненужна щедрост или да използват неетични средства за постигане на целите си . Телец, Стрелец, Везни и Риби трябва да контролират финансовите си разходи, а Риби, Лъв и Рак трябва да бъдат по-внимателни, когато дават обещания.

Вижте в галерията какво още ви очаква през следващата седмица според зодиакалния ви знак: