Краят на последния пролетен месец ще ни зарадва с няколко астрологични събития. Хармоничният секстил на Меркурий и Сатурн във вторник ще помогне на много от нас да започнат да действат по-организирани и да се подготвят по-добре за бъдещи събития и промени в живота. Важни успехи в науката, технологиите, бизнеса и писането са планирани за Близнаци, Дева, Козирог и Водолей. Секстил Меркурий и Сатурн ще бъде идеален период за започване на проекти, които изискват голяма дисциплина, внимание към детайла, организация и издръжливост. Ще се появи способността за бързо усвояване и анализиране на информация и знания, така че за учители или студенти вторник е отлично време за изпити, говорене пред широка аудитория и възможност ясно да изразите себе си и своите интелектуални способности.

Съвпадът на Марс и Хирон в средата на седмицата е време, когато можете да предадете мислите си на някого само чрез свой личен ясен пример. Хирон е учител, който дава своите уроци чрез човек, играещ напълно различни роли, чиято цел е да се научи да разбира различни гледни точки, да се постави на мястото на друг човек. Марс е не само активност и решителност, но и агресия и насилие. Следователно комбинацията от тези планети, различни по енергия, ще изведе на първите позиции онези, чиито ум и тяло са в баланс и чието интелектуално развитие хармонично допълва физическото и обратно. Най-трудно ще бъде за упорити и праволинейни личности, които, за да постигнат резултати, ще трябва да сдържат емоциите си, показвайки необичайни качества на дипломат.

За Овните ще бъде важно да си държат устата затворена при всякакви поводи, същото се отнася и за невербалните прояви на емоциите им. Стрелец и Везни, напротив, ще трябва да покажат голяма упоритост и търпение при решаването на текущи проблеми, като се въздържат от агресия и обвинения към противниците. За Козирозите е по-добре да избягват контакти с досадни или неприятни хора; това може да спести не само нервите им, но и да избегне много неприятности по-късно. Работната седмица ще завърши със съвпада на Меркурий и Уран в знака Телец. Оригинални идеи, необичайни решения на проблеми, срещи с необикновени хора - това не е пълен списък на това, което ще съответства на тази транзитна връзка. Тези, които се занимават с комуникации, които се занимават с наука и технологии, електроника, IT и комуникации, ще имат много интересни и вдъхновяващи събития. Скорпионите и Водолеите могат да завържат нови приятелства, а типичните Козирози могат да получат интересни предложения, свързани със смяна на местожителството или пътуване с търговска цел. Телец и Дева могат да подобрят финансовото си състояние, както и да променят социалното си положение. Раците и Рибите ще бъдат по-малко в облаците по отношение на отношенията с близкия си кръг и ще започнат да разширяват кръга си от приятели и познати. Лъвовете и Стрелците ще се радват на подаръци или изненади от половинката си или внезапно ще започнат връзка с необичаен човек. Везните ще могат да се възползват от неочаквани възможности за увеличаване на доходите си, както и за подобряване на здравето.