Вторият есенен месец ще завърши с хармоничен аспект на Венера и Уран, който ще даде на повечето хора не само творчески идеи, но и приятни запознанства. За Водолея, Скорпиона и Козирога са възможни неочаквани парични постъпления или подаръци, а за Телеца и Везните - срещи, които могат да се превърнат в начало на обещаваща връзка. Хората с хронични проблеми ще усетят значителни подобрения в здравословното си състояние, особено ако тези проблеми са свързани с щитовидната жлеза, кръвообращението или нервната система.

На 3 ноември Слънцето образува опозиционен аспект с Юпитер , което няма да има най-добър ефект в бизнес сферата - възможни са грешки и финансови неуспехи. През този период е по-добре да намалите деловата активност в нови проекти и да започнете да се отнасяте по-критично към примамливи на пръв поглед предложения - особено към тези, които идват от чужбина. Овните и Лъвовете може да се сблъскат с представители на закона или с юридически проблеми, а Рибите и Стрелците ще се окажат въвлечени в конфликти с началниците си на работното място. Здравето може да напомни за себе си на тези, които имат хронични заболявания на черния дроб. На 3 ноември и през следващите няколко седмици е добре напълно да изключите от диетата си алкохола, мазните и сладките храни и да избягвате преяждането. Влошаване на отношенията с партньори или роднини е възможно за Раците и Стрелците. На последните се препоръчва да проявяват сдържаност и такт, когато общуват със своята половинка, бизнес партньори и приятели.

Опозицията на Уран и Меркурий в събота ще провокира раздразнителност в общуването с колеги или служители през следващите няколко дни. Вероятни са повреди на електроника, офис оборудване и комуникационна техника. Не се препоръчва да шофирате, освен ако не е абсолютно необходимо, или да посещавате публични събития. Известна умствена разсеяност и нервност ще бъдат характерни за Близнаците и Девите, които все още не трябва да бъдат активни поради риска от вземане на погрешно решение. Повишените наранявания при използване на електрически уреди ще представляват опасност за Водолея и Козирога. Скорпионите трябва да внимават за изгаряния и порязвания. Особено внимателни за себе си трябва да бъдат тези, които имат анамнеза за вегетативно-съдова дистония.

На 4 ноември Сатурн, планетата на кармата, ще смени ретроградното си движение с директно. Ретроградният Сатурн забавя много процеси: За едни в сферата на романтиката и взаимоотношенията, за други - в бизнеса и делата, а за трети - в творчеството и кариерата. От 4 ноември бизнес процесите ще получат нов тласък, а вдъхновението ще се върне при тези, които се занимават с творчество. Успехът ще съпътства онези, които преди са правили всичко правилно, не са влизали в сделка със съвестта си и не са бягали от дългове и задължения. Повече от всички останали положителните промени ще усетят Козирозите, Водолеите и Везните. Последните дори ще успеят да се отърват от някои колебания, които са ги преследвали през последните няколко месеца. Телецът и Девата ще успеят да вземат правилното решение по отношение на семейството или връзките, Ракът, Рибите и Скорпионът ще разрешат дългогодишни проблеми, а Близнаците ще могат да вземат решение за тактическите си планове, свързани с пътуване или други придвижвания.


Вижте в галерията какво още ви очаква в този период според зодиакалния ви знак: