В края на миналия месец ви разкрихме част от звездните участници в новия 5-ти сезон на реалити формата "Игри на волята".

Освен вече обявените участници, стана ясно, че и няколко двойки родители и деца също ще мерят сили на арената. 

Така например, майката на Денислава Велкова (спрягана за гадже на Кристиян Кирилов, б.р.) също мери сили наравно с мъжете в предаването. Виолета Стайкова е майка на добилата популярност покрай шоуто „Един за друг“ Дени. За Виолета се знае, че е брокер на недвижими имоти в Джаксънвил, Флорида, но също е и много добре подготвен спортист. Участва в спартански състезания, както и конкурси за бодибилдинг и хармонично тяло. Физическите й качества не отстъпват по никакъв начина на мъжките.

Тя обаче не е единственият родител, който ще се състезава срещу своето дете. Семейно се включва в надпреварата и Краси Дунев. Олимпийският медалист, за когото отново нашата медия потвърди, ще участва в „Игри на волята“ с дъщеря си Никол. 24 годишната дъщеря на генералния секретар на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев е медалист от много състезания. Никол се занимава със спортна гимнастика още от малка докато живее с татко си в САЩ.

 

Медиите започна трескаво гадаене и кой е така наречения „български Кен“, който е показан, че участва в тийзъра за предстоящия пети сезон на „Игри на волята“ - оказва се, че това е това е футболистът и модел Благомир Мастагарков. 31-годишният нападател на Марица Плд е популярен с участието си в чалга клипа на Галена „Мама ураган“. Именно там той е в ролята на кукления партньор на Барби – Кен.

Снимал е за много модни брандове, има и провокативна фотосесия с Николета Лозанова, близък приятел е с Деси Слава.