Повечето от нас вече знаят, че социалните мрежи са царството на лъскавия живот. Преглеждайки инстаграм, си мислим, че всеки живее идеален живот, има перфектно тяло и не се сблъсква с никакви трудности. Все пак трябва да имаме предвид, че всичко, което виждаме, е само малък процент от това, което представлява животът на хората там и днес ще ви докажем това за пореден път.

Vienna Doll е тайландски модел, който решава да сподели своите снимки тип "инстаграм срещу реалността" с последователите си. А как се е родила идеята за създаването на този проект? Момичето отговаря, че смята, че много хора в социалните медии са „фалшиви“ и никога не е виждала японски модел (тъй като е работила като такъв в страната на изгряващото слънце в продължение на 7 години) да прави нещо подобно, така че тя решава да започне да качва тези снимки! Обикновено хората ги харесват и казват, че могат да се асоциират с тях.

Vienna Doll добавя още, че проектът ѝ е допринесъл много за нейната популярност. В момента тя има около 260 хиляди последователи в Инстаграм и 426 хиляди абонати в Youtube, където качва видеоклипове как пътува и опитва различна храна.

Моделството е основното занимание на Vienna Doll. Tя разкрива, че обича да вижда и изследва нови неща, да ходи на места, на които никога не е била и да говори с хора, които никога не е срещала. Добавя също и че харесва професията си, но не изключва възможността да търси алтернативни възможности, тъй като работата като инфлуенсър според нея е нестабилна.

Забавните снимки на модела илюстрират какво се крие зад красивите кадри, които виждаме в социалните мрежи. Вижте повече в галерията ни.