Ирина Карабаджак не случи на мъж в "Ергенът", където Евгени Генчев дори не я погледна като жена, но пък го намери отвън. При това се шушука, че изкусителката е случила на доста заможен и интелигентен господин.

Молдовката упорито криеше самоличността на годеника си до сватбата, но ето, че сватбата мина. Да, двамата се венчаха в родината й и тя вече официално е омъжена жена. Въпреки това обаче продължава да не казва и дума за мъжа си - кой е, какъв е, как се казва дори... Ето и какво сподели с няколко прекрасни сватбени кадъра Ирина:

 

"Ето, че нашата невероятна сватба приключи! 💍✨ Всичко беше вълшебно! Благодаря на всички гости, че дойдоха от различни краища на света! 🌍 Беше толкова весело, вкусно и незабравимо. Тази година промени живота ми изцяло — ние станахме едно семейство и усещам, че всеки ден е изпълнен с още повече радост и любов. ❤️ Сега ни очаква ново, още по-вълнуващо пътешествие заедно! 🚀10.08.24 А вие обвързани ли сте? Колко години брак имате, как се чувствате? 😀❤️аз определено съм спокойна, защитена и обгрижвана. Просто се отпуснах и се наслаждам😀❤️👑🍀"

Пожелаваме на младото семейство дълъг и много щастлив брачен живот и скоро дечица!