И този сезон на "Ергенът" няма да мине без скандали... И то какви!

Евтин алкохол, лоша храна, наблъскани момичетата в една спалня... Ето я бруталната истина за хитовото реалити „Ергенът“. Няколкото седмици снимки в Гърция са били кошмар за участничките в „Ергенът 3”, съобщиха източници от шоуто. Дамите за сърцето на Александър Младенов живеели в отвратителни условия и подтиквани от продукцията, постоянно се наливали с евтин алкохол. Затова още в първите дни една от момите се напила до припадък.

„Гаден дестилат, некачествена храна, недоспиване… Как всичко това да не доведе до колапс? Момичетата ядяха само пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремват само 2-3 часа на денонощие при това по 7 в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално”, сподели информаторът.

И допълни, че от телевизията искали шоуто да им излезе възможно най-евтино, затова не инвестирали никакви средства за комфорта на дамите.

И в предишните два сезона в Турция положението не било цветущо, но в Гърция ударило дъното.

Скоро след началото на снимките красавицата Анна Метушева, по-известна като Шармин, си дала сметка, че не желае да е робиня на продукцията и изявила желание да напусне. Така израсналата в Израел плеймейтка се оказала втората „изгонена”. Дали това е истина, ще разберем тази седмица.

Докато все още била в предаването, хубавицата била принуждавана от режисьорите и редакторите да играе ролята на меркантилна жена и да говори за отношенията си с Любен Дилов – син и покойния Христо Сираков. Нищо че нямала интимност с тях, и двамата й били просто добри познати.

Голямо разочарование за участничките се оказал и главният герой в риалитито.
На кастигна той бил представян пред момичетата като човек, обиколил целия свят. А в хода на снимките се оказало, че е пътешествал само до Анталия.