Снощи стартира най-чаканото романтично предаване "Ергенът" и ето че вече в простанството се заговори коя от дамите печели формата.

Според източници победителката в "Ергенът 3" се казва Надежда Вишева. Тя е майка на 9-годишно момченце. Нани, както я наричат всички, не само е изключително красива и без пластични корекции, но и блеснала пред останалите участнички с интелект и талант в различни области. Според запознати, на финала на шоуто Алек е трябвало да избира между красавиците Нани Вишева и Маги Томова. Спира се обаче на Надежда, в която бил силно влюбен. Според източник на Lupa.bg, двамата и в момента са заедно, въпреки че от продукцията настояват да не се показват никъде заедно до излъчването на финалния епизод.

Освен че е художник, Надежда Вишева-Нани е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата. Блондинката се грижи изключително добре за тялото си и изглежда безупречно. Обича да пътешества и да експериментира с различни екстремни спортове. Именно разностранната й личност грабнала милионера Алек, който си падал по интригуващи жени. Липсата на пластични корекции по лицето й дали допълнителен превес в избора на новия Ерген.

Вижте снимки на Нани в галерията ни: