Въпреки че Сандра Бълок е една от най-успешните холивудски звезди, тя пази голяма част от личния си живот в тайна. Актрисата има връзка в продължение на няколко години, като тихо се среща и отглежда децата си с дългогодишния си партньор Брайън Рандал до смъртта му през август 2023 г. Любовта между Сандра Бълок и покойният фотограф Брайън Рандал продължава години.

Всичко започва, когато Бълок започва да се среща с Рандал през август 2015 г. След това връзката на двойката продължава да процъфтява, като през ноември 2017 г. източник сподели, че Бълок, която осинови син Луис през 2010 г. и дъщеря Лайла през 2015 г., винаги може да разчита на Рандал.

"Той е човекът, който винаги ще отвори вратата или ще вземе якето ѝ и ще ѝ помогне да го облече", сподели тогава доверен източник на двойката. "Брайън се грижи за нея по всички правилни начини. Тя се чувства обичана и ценена през цялото време." Рандал умира на 57-годишна възраст през август 2023 г. след лична тригодишна битка с Амиотрофична латерална склероза.

В памет на покойния фотограф вижте в галерията как се развива връзката на Бълок и Рандал през годините: