Да, това е перфектното луксозно скривалище от останалия свят, но бъдете сигурни, че съседите ще ви осигурят наистина екстремни преживявания.

Първата в света вила от този тип, отвори врати във Великобритания под името “Tiger Lodge” , където гостите са само на едно стъкло разстояние от будоара на големите котки.

Уникалната хижа отвори врати миналия месец в Зоологическата градина “Порт Лимп”, Кент и дава възможност на гостите да прекарат няколко дни в задната част на резервата, където да наблюдават животните в естествената им среда.

Тази невероятна къща е проектирана така, че в нея да спят до 4-ма души, като също така разполага с обширен балкон, чиято гледка се простира чак до Ламанша. А при ясно време, дори до Франция. Нощувката тук започва от £375, като по време на силния сезон се стига и до £800 на вечер.

Този резерват разполага и с “Rhino Lodge” - идилична къща, която позволява на туристите за се срещнат лице в лице с източните черни носорози. Тъй като този вид е критично застрашен, тук грижливо се пази най- голямото стадо в страната.