Тази баба се превърна в истинска сензация. Да, точно така, баба... Името ѝ е Уенди Ида и има 41-годишна дъщеря, която признава, че често я бъркат за по-голямата сестра на майка ѝ.

В момента бабата на трима внуци е на 64 г. Тя преминава през невероятна трансформация, обръщайки се към фитнеса и здравословното хранене, след като е прекратила злополучна връзка, изпълнена с агресия: „Исках да прочистя ума си и упражненията бяха моето бягство. Дори не бях сигурна, че ще се измъкна жива от тази връзка, така че, когато успях да се избягам, реших да променя живота си.” Това се случва, когато Уенди е на 43 г., а днес е една от най-известните фитнес инструктори в Калифорния. През 2012 г. дори поставя рекорд на Гинес за най-възрастния практикуващ инструктор.

Когато започва, Уенди е 88 кг., а днес тежи 67 кг. и се чувства невероятно: „Аз съм на 64 години и съм в най-добрата си форма. Когато казвам на колко години съм, хората просто не ми вярват и искат да видят мой документ. Повечето мислят, че съм около 30 г., а веднъж един човек, който беше на 22, реши, че съм на неговата възраст. Когато съм с дъщеря ми Скай, хората ни мислят за сестри. Това се случва доста често“, заявява Уенди. 

Преди да започне да тренира, тя се страхувала, че здравето ѝ постоянно се влошава, но със здравословния начин на живот успява да постигне този смайващ резултат. Днес Уенди иска да вдъхнови и другите жени да последват нейния път: „Искам да помогна на другите жени да осъзнаят, че годините им могат да са над 40, но те все още могат да бъдат прекрасни и секси.”