Време е да оставим настрани дебата дали жените трябва да имат перфектно тяло, тъй като един модел го приключи веднъж завинаги. Искра Лорънс сподели своя снимка "преди и след", показваща селфи без разстояние между бедрата и след това кадър с разстояние, за да покаже на почитателите си, че не всичко е такова, каквото изглежда в социалните мрежи.

"Ще бъда първата, която ще ви каже, че всичко при снимките е добро осветление и правилен ъгъл", пише тя.

Това е напълно вярно, тъй като моделът лесно прави така, че бедрата й да се докосват, а след това и да не се докосват. Това не е първият път, в който Искра говори за женското тяло и изпраща позитивни емоции за последователите си. Когато един потребител на Инстаграм я нарекъл "дебела крава", тя отвърнала със снимка на тялото си, покрито в храна и с надпис "Това е за всеки, който някога е бил наричан ДЕБЕЛ".

Ето какво сподели Искра в Инстаграм:

"Без разстояние между бедрата или с разстояние между бедрата - на кого му пука! Всички мислим, че искаме различни неща и така и трябва - защото всички ние сме различни, няма грешен начин - просто правете най-здравословното и приятно нещо за вас. Ще бъда първата, която ще ви каже, че всичко при снимките е добро осветление и правилен ъгъл. Винаги помнете, че социалните мрежи не са истинският живот и никога не позволявайте чуждите снимки да ви карат да се чувствате несигурни в себе си. Ако не изглеждате като нея и тя не изглежда като вас, значи така е писано. Вие трябва да бъдете СЕБЕ СИ и никой друг, тялото ви е вашият дом, затова го обичайте и го уважавайте. Когато се грижите за него, се случват красиви неща."

А вие, мили дами, съгласни ли сте с мнението на Искра?