Ярките сенки са неизменна част от грима през топлите дни от годината, фестивалите и лудите партита до зори. Нека да видим как стилистите са използвали сенките за очи в ярки нюанси, за да подхождат на различните визии на модели и знаменитости. И бъдете сигурни – тук определено има какво да се види!

През лятото и късната пролет не можем да минем без ярък грим, дори само защото марките много активно пускат в продажба нови колекции с наситен блясък и богати пигменти, че направо не можем да подминем тези нови продукти за красота. Ние искаме да купим всичко на момента и да го изпробваме възможно най-скоро, разбира се! Струва ли ви се познато?

Е, няма как да не отбележим, че в работна среда такъв грим би бил не много приемлив и дори офис красавиците нямат право да носят многоцветен грим на работа, макар че красотата им е завършена и без такова допълнение.
Но за парти, фестивал на открито, или дневни събирания с приятели ще ви трябват наситени и ярки цветове, холографски сенки и всякакви други гримове, подходящи за естетиката на лятната визия.

Обикновено модерните летни тенденции в грима за очите представляват сложни техники с внимателно „опушване“ на грима, изписана очна линия или дори украсяване на пространството около клепачите с брокат, камъчета и други лъскави елементи.

Днес за вас обаче сме подготвили тези от текущите тенденции за красота, които са напълно подходящи за начинаещи. Те се състоят от прости комбинации от текстури и нюанси, които изискват малко време за изпълнение. Можете да ги разгледате подробно в нашата галерия и не забравяйте да изпробвате любимите си от тях възможно най-скоро!