Когато пръстите са тънки и дълги, а ноктите имат хармонична форма, всеки маникюр изглежда красив върху тях. Заедно с експерт в сферата се опитахме да разберем как да адаптираме тенденциите в маникюра ако ръцете ни не изглеждат точно като тези на снимките с маникюр в социалните мрежи.

Днес повечето тенденции в маникюра се раждат в социалните мрежи, защото са по предложение на блогъри в сферата на маникюра, които знаят как красиво да снимат работата си. Добрите гени обаче играят важна роля тук. За да станете звезда с маникюра си в интернет, ноктите ви трябва да имат правилна форма, а пръстите ви да са тънки и дълги. Разбира се все пак не можете да минете без да изберете и добра позиция за ръцете си на снимките.

Ето защо някои момичета се разочароват, когато маникюристите им сътворят популярни дизайни за маникюр от социалните мрежи. На ръцете им те не изглеждат толкова впечатляващо, а в някои случаи дори визуално пръстите им изглеждат по-къси и дизайнът привлича вниманието към асиметрията на ноктите.

Ако пръстите ви не са много дълги и не сте свикнали да имате дълги нокти , ви предлагаме да видите в нашата галерия препоръките на специалист, които ще ви помогнат да изберете хармоничен тип покритие.