Съгласете се, в облачни дни нищо не ви помага най-накрая да се събудите така, както чаша силно кафе. И ако обожавате тази напитка, то определено ще харесате новата тенденция в ноктите.

Необичайните цветове са кралят този сезон - маслено жълто, прасковено, алено, светло сиво, бордо, бебешко синьо и лилаво-розово превзеха подиумите и социалните мрежи. Използват се като ориентир при избора не само на дрехи, но и на маникюр. Въпреки това, последният не трябва да е ярък, така че любителите на нюд и спокойни монотонни тонове лесно ще намерят стилни решения за себе си. Ако само преди няколко месеца Aperol или маникюрът с камъни бяха на върха на популярността, сега те са заменени от дизайни тип кафе.

Наситено кафявият маникюр, почти като истинско кафе, може да доведе до пристрастяване. Лакът в бежово-кафяви тонове има известен магнетизъм - повярвайте ни, след като го направите, на следващото си посещение в салона за красота ще изберете или същия цвят, или подобен.

Идеята на този дизайн е възможно най-проста - трябва да покриете ноктите си с лак с цвят на кафе. Нюансите могат да бъдат много различни: феновете на американо могат да изберат тъмно покритие, на мока да нанесат деликатен кафе-шоколадов цвят, а на лате да заложат на няколко нюанса наведнъж.

Най-баналният, но в същото време ефективен вариант е едноцветно покритие. Кафените нюанси са самодостатъчни, така че маникюрът ще изглежда страхотно дори без дизайн. Друг плюс: смятат се за едни от най-практичните. В зависимост от наситеността на цвета, кафявият лак е подходящ както за бизнес дрес код, така и за вечерни визии.

Въпреки това, този маникюр може да бъде разнообразен, ако желаете. Класическото решение е френският. Може да бъде върху всички нокти или да стане част от по-сложна композиция, където всеки нокът има различен дизайн. Можете да украсите маникюра си с „глазирана“ втривка в духа на тенденцията на Хейли Бийбър или да добавите геометрия.

Този дизайн може да бъде с всякаква дължина - намирането на цвят, който ще изглежда красиво както на къси, така и на дълги нокти, не е трудно. Много по-важно е да следите състоянието на кожата на ръцете и кожичките. Затова препоръчваме да държите овлажнители за ръце във всяка чанта и да ги използвате редовно.

Вижте няколко идеи за маникюр в кафяви тонове в галерията: