Пролетта е в разгара си! И въпреки че прогнозата за времето не ни е накарала да забравим за якетата и палтата, знаем, че топлите дни все пак скоро ще дойдат и в същото време нямаме търпение да сменим ботите и кецовете си с отворени обувки. А за да бъдете подготвени за това време е най-добре да помислите за педикюра си! Изберете подходящ нюанс на лак за нокти, който ще подхожда на вашите сандали и в същото време ще остане свеж за дълъг период, в случай на внезапно застудяване например.

Много жени са свикнали да си правят педикюр с цветен лак само в сезона на отворените обувки. Една от причините е да спестят малко разходи от разкрасителни процедури или да не „натоварват“ допълнително ноктите си в период, когато те не се виждат особено. И ако съдим от гледна точка на това променливо време, краят на април и началото на май е чудесен период за записване на час в салона за красота. Е, разбира се може да отделете време, за да направете педикюра си сами у дома. Изберете вариантът, който е по-удобен за вас.

Разбира се, ако желаете, може да си направите педикюр с ефектен дизайн, когато лятото още повече наближи и сезонът на отворените обувки официално влезе в сила. Освен това сме сигурни, че ще ви е по-удобно да отидете на пазар с поддържан педикюр, за да можете без неудобство да свалите обувките си и в същото време да прецените как сандалите ви се комбинират с този или онзи нюанс лак за нокти.

Както можете да се уверите, по-удобно е да сте напълно подготвени и да имате възможност да покажете краката си по всяко време! За да направите това, в края на пролетта можете да изберете по-неутрални цветове за педикюр, които изглеждат свежи за дълго време, а когато ноктите ви пораснат малко, разликата да не се забележи. А и допълнителен плюс е, че можете да носите обувки в какъвто цвят пожелаете!

Ако ви убедихме, че сега е най-подходящото време за пролетен педикюр, тогава разгледайте галерията ни и си изберете дизайн за следващото си посещение в салона за красота!