Да, външният вид не е всичко, но не и когато си знаменитост от световна величина. Някои звездни дами открито признават, че трябва да правят жертви в името на перфектното отражение в огледалото. Наоми Кембъл, например, толкова се страхува от напълняване, че от няколко десетилетия се ограничава и яде максимум веднъж на ден. Други звезди, които не са готови на такава откровеност, обикновено твърдят, че добрият ​​сън и правилното хранене е тяхната основна рецепта за младост и красота, но малцина вярват в това. Особено когато става дума за феноменална загуба на тегло.

Днес ще си поговорим повече за излишните килограми и една “вълшебна” съставка, с чиято помощ звездите топят излишните килограми за дни. Вероятно вече сте чували за медикамента Оземпик. Лекарство, което се предлага под формата на инжекционен разтвор и е предназначено за хора, страдащи от диабет тип 2. Неговата активна съставка семаглутид, обаче, води до намаляване на апетита и драстично отслабване.

Заради този негов ефект, медикаментът става толкова търсен, че хората, страдащи от диабет, на практика, остават без лечение, а компанията, произвеждаща лекарствато, се принуждава да пусне продукт за отслабване отново под инжекционна форма, който да съдържа същата активна съставка - семаглутид.

Не се наемаме да отговорим на въпроса - доколко е разумно и здравословно за скоростно отслабване да се използват инжекции, предназначени за лекуване на диабет, но е факт, че не малък брой звездни дами прибягнаха до това решение, за да се сдобият бързо и лесно с мечтаната стройна фигура.

Кои са те? Вижте в галерията ни днес!