Спомняме си церемонията по връчването на наградите „Оскар“, която се проведе скоро и взимаме пример от дивите на Холивуд.

Церемонията по връчването на Оскарите, която се проведе съвсем скоро, по традиция привлече вниманието на целия свят. И докато едни обсъждат носителите на наградата, други разглеждат под лупа визиите на звездите от червения килим.

Една от най-големите красавици на Холивуд, Марго Роби, онази вечер изглеждаше просто безупречно. Във външния ѝ вид всичко бе обмислено буквално до върховете на пръстите. Дискретният и много стилен маникюр на актрисата веднага бе издигнат в категорията на горещите тенденции в ноктите тази пролет.

Гуруто в областта на маникюрите на знаменитости Бетина Голдщайн е изпила ноктите на Марго в елегантна бадемова форма и ги покри в луксозен карамелен цвят. Успяла е да запази перфектния баланс между неутрално нюд и кафяво.

Ако и вие възнамерявате да сте в тенденциите тази пролет, опитайте се да намерите алтернатива на луксозното покритие или си поиграйте с различни нюанси на карамела. Например, изберете по-дълбок и по-наситен цвят и експериментирайте с опции за дизайн.

Какво може да се направи? Опитайте да покриете само върховете на ноктите си с карамел или използвайте лъскаво втриване върху „сладкото“ покритие. Не сте ограничени в избора на форма: цвят карамел ще изглежда скъпо както на женствен овал или бадем, като на Роби, така и на къс мек квадрат.

Все още нямате достатъчно аргументи за модерния холивудски маникюр? Тогава със сигурност ще „забием последния пирон“! Ноктите в деликатен карамелен нюанс ще изглеждат много дискретни и ще се впишат перфектно във всеки тоалет от вашия пролетен гардероб.

Вижте няколко идеи за него в галерията: