Най-важното събитие през февруари е нов любовен цикъл във връзките на много хора, който ще преобърне целия им живот с главата надолу. Професионален астрологът и четец на Таро обяснява, защо трансформацията във взаимоотношенията очаква всички.

На 17-ти февруари 2024 г. Венера и Марс влизат в точен съвпад в знака на Водолея, което означава начало на напълно нов цикъл във взаимоотношенията за всички зодиакални знаци, тъй като и двете планети са полови и управляват предимно въпросите на любовта.

Но особеността на тази връзка е, че тя ще се случи заедно с Плутон, който влезе в знака на Водолея на 22-ри януари и ще променя любовните взаимоотношения през цялата година! Това означава, че дори онези хора, които са в силен и щастлив брак, ще се сблъскат с промени и изпитания от страна на Вселената.

Във връзката ще се появи нещо, което преди не е било там, като повече свобода и лекота. Например за някои ще стане норма да имат двама партньори, докато други ще решат да се оженят за човек с труден характер, защото според съдбата им, ще трябва да преминат през този кармичен урок.

Разберете дали вие сте една от тези зодии в галерията: