Новата година наближава бързо – и да, и ние се чудим какво ще донесе! Това десетилетие е пълно с изненади и астрологията може да бъде прекрасен инструмент за надникване в неизвестното и за бърз поглед към това, което може би предстои. За тези, които възнамеряват да създадат семейство, познаването на зодиакалните знаци, които е най-вероятно да забременеят през 2023 г., може да даде някои добри насоки.

Чудите се дали това е годината, в която ще увеличите шансовете си за зачеване? Или може би надничате към звездите, обмисляйки процес на осиновяване?

Петият дом на творчеството (и създаването) е най-свързан с бременността и може да ви разкаже много за вашето пътуване. Четвъртият дом на дома, шестият дом на здравето и осмият дом на интимността също могат да помогнат. Когато анализираме рождената карта спрямо движението на планетите в текущото време (транзити), можем да забележим фактори, които могат да повлияят на плодовитостта и разширяването на семейството. Просто знайте, че ако вашия зодиакален знак за слънце/изгряване не е посочен по-долу, това не означава, че няма да забременеете! Имате силата да реализирате целите си: свободната воля и астрологията работят ръка за ръка.
Вижте кои три зодиакални знака ще имат звездите на своя страна през 2023 г.: