Пълнолунието в зодия Дева по традиция се свързва с темата за работата и заетостта.

Все повече започва да се усеща съдбовното влияние на планетата на кармата Сатурн. Краят на февруари няма да е лек, тъй като Слънцето и Меркурий влязоха в знака Риби, изостряйки темата за емоционалната отговорност и зрелостта в живота на всеки човек.

В астрологията планетата Сатурн е един от най-строгите учители. Също можем да кажем, че той е като строг баща, който никога не бил дал подаръци за нищо друго освен за усилен труд и здрава работа. В същото време даровете му са много солидни, защото когато Сатурн е благоразположен, жените могат да срещнат невероятно успешни и отговорни мъже, а що се отнася до кариерата им, това често би им донесло признание от хора с авторитет.

През февруари 2024 година стартира важен фокус върху Сатурн, тъй като от 22-ри февруари Слънцето започва да преминава в знака Риби, където се намира именно тази планета. Слънцето винаги би ви накарало да се съсредоточите върху някоя определена планета. В настоящия етап това означава, че някои хора ще се сблъскат с момента, в който розовите им очила ще паднат, сякаш Вселената ще ги приземи и срещне с реалността.

Първият важен момент ще бъде Пълнолунието в Дева на 24-ти февруари, което ще премине в опозиция със Сатурн. Това е аспектът на избора, когато Вселената ще ви покаже всичко такова, каквото е, и ще ви принуди да вземете зряло решение. Например, в случай на проблеми с кариерата, ще трябва да поемете нови отговорности или задължения, които са свързани със съвестта ви.

А за да разберете дали вашата зодия е една от тези, които ще претърпят промени в кариерата по време на пълнолунието на 24-ти февруари, вижте нашата галерия.