Сигурни сме, че всички майки разбират отлично колко трудна задача е да приведеш във вид децата. Но когато става дума за прическата, много майки просто вдигат безсилно ръце, тъй като не могат да се справят с тях. Днес ще ви представим момиче, което наистина не може да бъде сресано и наистина се наслаждава на свободно-стърчащата си грива.

Шила Калверт Иън живее в Мелбърн. Тя е на 7 години и косата ѝ наистина не може да бъде сресана. Шила има рядък синдром, който превръща русата ѝ коса в непокорна грива.

Шила споделя, че много харесва косата си, защото тя я отличава от всички останали и „не е скучна като на всички останали“.

Смята се, че в света има около 100 души, които са засегнати от този синдром. Той се появява в резултат на мутация на един от трите гена - PADI3, TGM3 and TCHH. Той не крие никаква опасност и се смята, че с годините състоянието на косата на Шила ще се подобри.

Родителите ѝ споделят, че някои деца и дори възрастни правят доста остри коментари относно косата на Шила, но големият ѝ брат Тилън я защитава.

Ние желаем на Шила да бъде все така щуро, весело и здраво дете. Тя наистина е уникална и в никакъв случай не е скучна като всички останали.