Идеална кожа, здрава коса, спретнат маникюр и липса на бръчки - звездите трябва да поддържат цялата тази красота всеки месец с помощта на козметици, личен екип от професионалисти и скъпи продукти. Красотата изисква не само жертви, но и сериозни финансови инвестиции. Колко са готови да платят холивудските красавици за това?

Купувате си антицелулитен крем или отивате в салон за процедура? Трябва ли да учите у дома с видео уроци или да наемете личен треньор? Трябва ли да давате много пари за фризьор или да си боядисате косата вкъщи в банята?

Без значение колко пари харчите за лична грижа, разходите ви не могат да се сравнят със сумите, които звездите инвестират във външния си вид. Те винаги са видими: онлайн и офлайн, така че не могат да си позволят да пренебрегнат разкрасителните процедури. Грижата за собствената красота отнема много време и изисква значителни разходи.

Опитахме се да разберем колко са готови да похарчат знаменитостите, за да видят красиво отражение в огледалото всеки месец. Вижте в галерията: