Футболната звезда Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес открехната отново завесите на личния си живот, публикувайки снимки от партито, по случай рождения ден на най-големия си син - 12-годишния Кристиано-младши в Майорка тази неделя.

Най-големият син на Роналдо в момента тренира в Академията на Манчестър Юнайтед. На снимките, публикувани от Джорджина, 12-годишното момче позира пред голяма торта на спортна тематика, а около него се виждат всичките му братя и сестри, включително и най-малката - Бела-Есмералда.

В специален пост гордата майка сподели: "За щастлив ден и живот, изпълнен с прекрасни моменти. Мама, татко и твоите братя и сестри ще продължат да вървят, карат ски, летят, плуват, мечтаят, създават и се наслаждават с теб ръка за ръка. Толкова се гордеем с големия малък човек, в който се превръщаш. Обичаме те безкрайно ❤️"

Припомняме ви, че най-големият син на Роналдо е роден в Съединените щати през 2010 г. от сурогатна майка, но почти веднага след раждането вече е при баща си, за да бъде отгледан в Испания. Самоличността на майка му все още не е неизвестна.