Лятното слънцестоене е решаваща точка в годината, когато можете да тръгнете в нова посока със свежо вдъхновение. Тазгодишното лятно слънцестоене настъпва на 20 юни 2024 г, когато слънцето навлезе в грижовния, семейно ориентиран знак на Рака. Тази година едно е сигурно: независимо от вашето слънце, луна или изгряващ знак , подходете към промяната на сезона като Рак.

Където и да отидете и каквото и да правите, първо се консултирайте със себе си. Задайте въпроса на зодия Рак: Какво би ме накарало да се чувствам най-много у дома? Подобно на това, че родителят трябва да сложи дихателния апарат на себе си по време на авария в самолет, преди да помогне на детето си, вие трябва да практикувате любов към себе си и да се грижите за себе си първо по време на лятното слънцестоене. Когато сте най-щастливи и здрави, вие осветявате любящата си светлина върху другите с много повече блясък. Това лято е подходящо да отделите време и да преоткриете себе си.

Как ще ви се отрази лятното слънцестоене през 2024 г.?

Не само пристигането на нов сезон е забавно, но има и усещането, че сме най-слънчевите версии на себе си. Като воден знак , Ракът може да е известен като капризен (управлява се от Луната, която влияе на нашите емоции). Но това не е лошо. Ако обръщаме внимание на настроенията си и съзнателно се стремим да ги подобрим, животът ни наистина започва да се подобрява – и това със сигурност е така през 2024 г. Имайте предвид, че ефектите от лятното слънцестоене не се проявяват само върху този ден. Дните преди и след 20 юни могат да бъдат емоционално силни и за вас. Вижте в галерията какво ви очаква през това слънцестоене според зодията ви.