Често се случва да възприемаме много неща в живота си за даденост, в това число и младостта. Ето какво споделя младата дизайнерка от Юта Мерили по този повод: "Искам хората да се гордеят с това, в което са се превърнали. Искам младите да видят, че техният живот едва сега започва и не е необходимо да обръщат внимание на подмятанията на своите връсници, защото след десет години ще си спомнят с усмивка за тях. Именно това е идеята на моя проект - да покаже, че въпреки малките трудности в миналото, от всеки един от нас, може да излезе велик човек." 

Идеята за проекта й идва, когато заедно със своя приятел решили да си припонят тийнейджърските години, разглеждайки старите си албуми със снимки. Оказало се, че въпреки външния им вид, брекетите и тормоза на някои от съучениците им, в крайна сметка те са се превърнали в прекрасни хора. 

"Всеки от нас е уникален сам по себе си и именно в това се прие красотата на разнообразието по света. Всеки от нас е уникален и трябва да знаем, че несгодите в миналото не предопределят съдбата ни...Този проект е за всички вас!"