Това сладко предложение на летище стопля сърцата.

Във видео, станало популярно онлайн, мъж пада на едно коляно, за да предложи брак на жената, в която е вклюбен от шест десетилетия.
Нанси и Томас се запознали преди 60 години, но житейските им пътища се събрали едва сега.

Ето и сладката и емоционална реч на Томас, с която предложил на Нанси:

„Скъпа моя Нанси, изминаха 60 години, откакто се срещнахме за първи път, 10 години, откакто те видях за последен път, и 20 дни, откакто искрата между нас пламна отново. Винаги си била моята любима, още от дните ти на мажоретка. Това предизвиква усмивка на лицето ми и кара сърцето ми да трепти.

„През последните три седмици мислех за теб всеки ден, всеки час и разговарях с теб с часове всяка вечер. Искам да те видя отново в прегръдките си, за да ти кажа колко много означаваш за мен. Този уикенд сбъднах тази мечта. Ти си най-невероятният човек, когото някога съм срещал, ти си всичко, което някога съм искал в половинката си. Затова днес идвам с предложение: искам да прекарам остатъка от живота си с теб, да направя всеки ден вълнуващ и да се прибирам у дома при теб, да се събуждам в прегръдките ти всяка сутрин и да споделям нашите мечти и стремежи, да се смеем и плачем заедно и да се подкрепяме взаимно. Обичам те повече, отколкото думите могат да опишат и искам да прекарам остатъка от живота си в доказване на това. Искам да те направя най-щастливата жена на света. Ще ми окажеш ли, Нанси, честта да бъдеш моята сродна душа, мой партньор във всеки смисъл на думата и моя любима завинаги?“

Трогнатата Нанси отговорила с "ДА" с усмивка.

Вижте в галерията няколко кадъра от щастливото събитие: