София Вергара кани феновете в своя розкошен имот на стойност 26 милиона долара в Бевърли Парк, където споделя, че спалнята е мястото, където се случват "хубавите моменти", а барът е "щастието".

51-годишната звезда от "Модерно семейство" разказва за своята къща, закупена през 2020 г., когато все още е била омъжена за актьора от "Истинска кръв" Джо Манганиело, с който се разведоха миналата година. Имотът е в тоскански стил, построен през 1999 г. и предлага шест спални и 10 бани, разположени на 17,000 кв. фута. Домът разполага с голяма кухня, просторен хол с бар, като спалнята на София се описва като "секси" и "специална". В двора имотът предлага басейн, тенис корт и външна кухня, а интериорът е обзаведен с мраморни подове, кристални полилеи и голяма камина.

В дома се открояват стилни детайли като антични мебели от Швеция, Испания, Франция и Италия, както и колекция от китайски порцелан. Всяка стая от това бижуотразява изискания вкус на София - от изчистените линии на кухнята и стилните интериорни детайли до първокласния комфорт на спалнята. Съчетанието от естетика и функционалност прави този имот не просто дом, а истинско съкровище, което София Вергара с гордост споделя със своите фенове.

Вижте го и вие в галерията ни: