Колко пъти сте търсили начини и трикове за по-бърз растеж на косата и постигане на абсолютно всичко по естествен път? Намирали сте кратковременни решения в шампоани, лосиони, гелове, правили сте свои собствени маски... И всички тези продукти, след известно време са дали резултати, но сякаш никога не сте постигнали желаната дължина. И така в един момент сте спрели да вярвате, че косата ви може да бъде дълга, лъскави и здрава.

Момичетата с дълга коса обикновено имат придружаваща история, която е, че не са се подстригвали от детството си и винаги са я поддържали дълга. Докато вие, поради комбинация от странни обстоятелства или идеи, сте имали различни етапи в живота си. От къса руса коса, до още по-къса червена коса, след което идва фазата на третиране на косата и връщането към кестенявото. Веднага след като сте заздравили косата си и сте я пуснали малко по-дълга от раменете ви, се появява тенденцията за къс боб, която няма как да проспуснете.

Всичко това са фази, през които преминават повечето момичета и е напълно нормално да внасяте радост и положителна енергия в ежедневието си. И ако вашият отдушник е просто боядисването на косата, то определено не грешите! Сега обаче сте в спокойна фаза и определено сте решили да се погрижите и да пуснете косата си. Така че имате нужда от съвети как да го направите и ефектът да е видим веднага.

В статията ще ви запознаем с няколко идеи, които ще ви бъдат от полза по пътя към дългата и красива коса.