Топлото време е тук. Слънцето ни радва с лъчите си, птичките ни карат да се чувстваме като в истинска приказка, а въздухът сякаш е изпълнен с електричество.

И ако това не ни е достатъчно, вечерите пред телевизора никога не са били по-вълнуващи. След старта на сериала "Лоши момичета" по AXN можем да се любуваме на екшън, красиви и силни дами, както и на истински житейски проблеми.

Продукцията е продължение на "Лоши момчета" с участието на Уил Смит и Мартин Лоурънс, а главните героини са Нанси Маккена (Джесика Алба) и Сид Бърнет (Габриел Юнион).

Габриел влиза в ролята на полицейски следовател и сестра на Маркъс Бърнет от "Лоши момчета", а Джесика е неин партньор, който се опитва да се справи едновременно с работата и личния си живот.

Звездният екип на сериала доказва, че всяка жена е достатъчно силна, за да се справи с всичко по пътя си - независимо дали става въпрос за корави престъпници, семейни проблеми и нарушаване на закона.

Но какви са приликите и разликите между актьорите и актрисите от поредицата за лошите полицаи? За да се потопите в екшън приключението, сме подготвили галерия, с която да покажем как са свързани всички герои.