Аманда Бейкън от Северна Каролина, САЩ, наскоро качва своя снимка в социалните мрежи, за да покаже „реалността на раждането”. На снимката са тя и годеникът ѝ, малко след раждането на второто им дете. Но, както можете да видите, това не е типичната следродилна снимка - Аманда не е гушнала новороденото си бебе, а се вижда на заден план с памперс.

Снимката е качена лично от Аманда и харесана вече 470 хил. пъти, споделена е 120 хил. пъти, а множество коментари я подкрепят за решението ѝ да бъде истинска.

Ето какво пише Аманда за снимката:

„Майчинството без цензура.

Споделям тази снимка, защото е истинска. Това е майчинството: неподправено, шокиращо, хаотично и невероятно смешно. Да станеш майка е красиво преживяване, но не се говори достатъчно за реалността след раждането. И определено не се фотографира достатъчно. Може би някои от вас ще сметнете снимката за неуместна, но защо? Не ви разбирам! Може би смятате така, защото за тези неща не се говори достатъчно. Трябва да разберем, изживеем, приемем и обичаме всеки един аспект от раждането, включително и моменти като този. И трябва да направим всичко това с чувство за хумор. Нищо не казва по-силно „Добре дошло, майчинство!”, както едно сбръчкано бебче и майка с гигантски памперс.”

Естествено, не липсваха и коментатори, които не смятат, че е нужно да има такива снимки и негодуват, че вече „няма нищо свещено”.

Вие на какво мнение сте?