Стриите не са част от бляскавата страна на бременността, но са нещо съвсем нормално и човешко, въпреки това много жени се притесняват от тях и ги прикриват.

След раждането на своите четиризнаци 23-годишната Дорийн Чинг от Малайзия решава да покаже какви следи е оставила бременността върху тялото ѝ. Дорийн се надявала да увери другите жени, че не са сами, а понякога стриите могат да бъдат доста сериозни.

Въпреки че повечето реакции са положителни и насърчават Дорийн да не се притеснява от стриите си, все пак се появиха и хора, които нарекоха снимката „противна“ или „отвратителна“.

„Получавам много съобщения от майки, които ме питат как да премахнат тези белези, но това е цената да бъдеш майка, дори и да имаш пари, пише Дорийн. Няма как да ги махнеш и те остават там.“

„Родих едва на 21 години и тогава се чудех дали ще мога да гледам корема си такъв цял живот. Първото нещо, което направих, след като излязох от родилното, беше да погледна корема си и се разплаках,“ допълва тя.

След негативните реакции Дорийн пише в следващия си пост: „Много хора ме наричат „грозна“ и от това наистина боли, направо ми се гади. Някои мъже написаха, че грешката си е на жените, защото искат да имат толкова много деца. Имате ли изобщо някакво уважение към жените по света? А към майка ви? Към съпругата ви? Към жените, които могат да си позволят да отглеждат деца?“.

Според нас стриите са малка цена за голямото щастие, което носят децата, а Дорийн изглежда като една щастлива майка.

Вижте нея и очарователното ѝ семейство в нашата галерия.