Днес ще те запознаем с още една майка, която е вдъхновение за всички нас. Името ѝ е Ейми Палмър, тя е 31-годишна майка на две деца и наскоро изуми последователите си в Инстаграм със страхотното тяло, което е постигнала след бременността.

Тя се е вдъхновила от други обикновени жени, които публикували напредъка си в социалните мрежи и решава на свой ред да покаже своята трансформация, за да ентусиазира и други майки.

Тази седмица Ейми публикува снимки в профила си, за да отпразнува 1 година усилени тренировки. На снимките можем да видим Ейми по време на бременността, три месеца след раждането и в момента.

„Тази една година беше трудна, защото в ума ми се бореха положителни мисли и съмнения”, споделя Ейми. „Ами ако резултатите ми не са достатъчно добри за една година? Но в такива моменти си напомнях, че тези резултати са достатъчно добри за мен и само това има значение.”

Сега гордата майка изглежда страхотно, но невинаги е харесвала образа си в огледалото. След раждането на първото ѝ дете през 2010 г. Ейми изпада в депресия: „Чувствах тялото си чуждо и не можех да разпозная момичето, което ме гледаше от огледалото. Харесваше ми да бъда майка, но ужасните чувства, които изпитвах след раждането, ме отказаха да имам повече деца.”

Или поне в онзи момент, защото 5 години по-късно съдбата има други планове и Ейми научава, че е бременна.

„Когато научих, че съм бременна с втория си син, в сърцето ми имаше смесени чувства. Разбира се, че бях радостна, но се страхувах, че негативните емоции ще се върнат,” обяснява майката.

За да не позволи на депресията да я победи, Ейми решава да действа активно и 3 месеца след раждането започва да тренира усилено. Тя споделя, че е постигнала изумителните резултати чрез здравословна диета (въпреки че понякога си позволява различни лакомства, които напълно си е заслужила) и тренировки от 30-45 минути, 6 дни в седмицата.

„Сега, когато съм на 31 г., съм по-щастлива и по-здрава, отколкото преди да имам деца. Открих страстта си към фитнеса и здравословното хранене, за което съм благодарна на моето „семейство” в Инстаграм, тези момичета ме вдъхновяват и мотивират всеки ден.”

Виж страхотните резултати на Ейми и може би и ти ще се вдъхновиш да промениш живота си още днес.