Внучката на едно от най-обичаните спортни семейства у нас, това на Наско Сираков и Илиана Раева, бе рожденичка през уикенда.

Дъщеричката на тяхната по-голяма дъщеря празнува своя трети рожден ден в компанията на семейството и приятелите си. Малката Емили, която е дъщеря на Славея, сияеше по време на партито, а майка й не пропусна да качи няколко снимки с мило послание към тях в своя Инстаграм профил: "Честит Рожден Ден мое слънчево момиченце♥️🕊️♥️🕊️♥️🕊️Мое щастие, любов и най-безценен подарък 💕Благодаря ти за вълшебствата, с които изпълваш живота ми вече 3 годинки! Бъди ми здравичка, щастлива и усмихната. Обичам те 🌺🍀🌺🍀🌺🍀"

Малко по-късно, след като тържеството беше приключило, тя благодари: "Мили приятели, благодаря за стотиците прекрасни, сърдечни и топли пожелания💕💕💕💕💕💕Толкова ме трогнаха и зарадваха. Амили също ви благодари, защото вече е голяма и и ги чета с огромно удоволствие🥰😍🥰 Най-много се радваше на картинките💕Благодаря и на родителите си и всичките ни роднини, които и днес направиха нашия празник неповторим🌺🍀🌺ОБИЧАМ ВИ🌺🌷💕"

Щастливата баба Илиана също поздрави своята внучка с думите: "ЧРД, прекрасна наша Амили! Бъди здрава и щастлива! Нека детството ти е вълшебна приказка с много радостни мигове! Бъди умна, смела, успешна, добра, красива и благословена! Бог и Богородица да те закрилят по пътя ти! Много те обичаме!🎂🎉🎊❤️👸 @slaveiasirakova ❤️"

Припомняме ви, че миналата година самата Славея смени името на малката си дъщеричка от Емили на Амили. Славея и Иван се раздлиха около година след раждането на малката през март 2020 г.