Обикновено летният маникюр е пълен с ярки декорации и цветове, затова може би е и по-характерно да не залагаме на златни нюанси за маникюра ни през този сезон, а да ги отложим за есента. Но ако ви липсва този благороден блясък или пък не можете да пренебрегнете красивия холограмен ефект в палитрата от дизайни на маникюриста си, тогава по-добре да се отдадете на желанието си и да заложите на маникюр именно със златни акценти през летния сезон.

Идеите за летен маникюр изглеждат много богати, и в преносен и в пряк смисъл, защото сега е моментът, в който можете да добавите цветове в изобилие към визията си. Понякога обаче шареният летен маникюр е лишен от други специфични отличителни черти и за да не става прекалено претруфен и шарен, може да се фокусирате върху комбинация от различни цветове или нестандартен дизайн с плажни мотиви. И все пак, малко блясък никога не би навредил, било то и златен.

Златните акценти в маникюра са универсален вариант, който освен, че е много красив, може да се адаптира така, че да подхожда на вашите нокти по всяко време на годината. Освен това, наред с лака за нокти, днес в арсенала на маникюристите има и други материали със златист цвят, които също си струва да опитате. А за да ви вдъхновим дори повече, ви предлагаме да разгледате нашата галерия с предложения за маникюр със златисти детайли.