Идеите за нокти в средата на лятото са пълни със , защото по това време можете да се насладите максимално на лятната естетика! В тази селекция комбинирахме най-новите тенденции в дизайна на ноктите и актуалните опции в минималистичен стил за юли 2024 г., така че следващия път, когато посетите маникюристката си, да знаете точно какво искате.

Ще ви кажем какъв маникюр можете да си направите през юли, в зависимост от дължината и формата на ноктите ви и в най-актуалните нюанси.

Преди да оцените примерите за модерен летен маникюр, предлагаме да разгледате лунния календар за юли, за да разберете в кои дни е най-добре да си го направите.

• Най-неблагоприятните дни за нов маникюр са 6-ти и 21-ви юли, моментите на новолуние и пълнолуние. Маникюрът, направен на тези дати, може да не издържи дълго и самата процедура няма да бъде приятна. По-добре насрочете посещението си в салона за друга дата от месеца!

• Много подходящи за грижа за ноктите на 8-ми, 11-ти, 15-ти и 26-ти юли. Тези дни посещението до салона ще бъде комфортно и ще ви зареди с енергия.

• Най-благоприятните дни за маникюр през юли 2024 г. са 4-ти и 14-ти. Астролозите препоръчват да планирате посещение в салона на тези дати. Можете да бъдете сигурни - маникюрът ще издържи дълго време, ноктите ви ще бъдат здрави и силни, а вие ще се чувствате страхотно както по време, така и след процедурата.

Обърнете внимание на тези тенденции в ноктите

• Сватбен маникюр. Общо наименование на тенденцията, което включва деликатни дизайнерски идеи в нюд тонове - с леки и блестящи детайли, блясък или дори скъпоценни инкрустации. На първо място, този маникюр е подходящ за летни булки, но може да се обмисли и за гости, които избират визия за нечия сватба.

• Дует с педикюр. Едноцветни маникюр и педикюр, направени в същата цветова схема, изглеждаи стилни и не изискват никакви допълнения.

• Прозрачният маникюр е много красива, макар и не ежедневна опция за дизайн на дълги нокти. Прозрачните връхчета могат да бъдат допълнени с витражен лак, долълнен с блясък или сухи цветя.

• Морска тема. Как можете да го направите без вълни на ноктите си в разгара на сезона на ваканциите? Морският маникюр има безброй вариации – от мраморен ефект до обемен дизайн с 3D капки върху нокътната плочка.

• Матова сочност. През лятото ярките, понякога дори неонови нюанси са особено търсени, а в матовия маникюр такива тонове винаги изглеждат специални. Можете също така да комбинирате матов лак със стандартен лъскав, за да създадете маникюр с модерна комбинирана техника.

Модерни цветове за маникюр за юли 2024 г.

Когато избирате красив маникюр за юли, можете да се вдъхновите както от последните препоръки от света на модата, така и от основните летни нюанси.

Каним ви да научите повече и за актуалните дизайни на маникюр през юли 2024 г. Събрахме най-модерните, деликатни и ярки идеи, които са подходящи както за ваканция на морето, така и ако сте в града в средата на лятото.

И въпреки че яркият маникюр за лятото е извън конкуренцията, сред тенденциите за нокти има и минималистичен дизайн на ноктите. Освен това можете да използвате модерен материал или техника като основа, но да направите маникюр в любимия си дискретен нюанс.

Вижте в галерията най-актуалните дизайни и цветове за летен маникюр: