През февруари 2023 г. Черната Луна се „включва“ в Лъв, знак, който отговаря за страстта и сексуалното желание. Изневярата може да влезе в дома ви съвсем неочаквано – на риск са изложени дори тези от вас, които имат дълъг и щастлив брак/връзка. Всеки може да усети въздействието на това изкушение.
Февруари ще бъде наситен с флирт, емоционални докосвания и дори служебните романи… Но се пазете от лесни интриги – всичко тайно става явно. Обмислете перспективата за нов съюз и си изяснете дали имате нужда от него. Ако имате хармонична връзка, бъдете благоразумни и не позволявайте моментната страст да разруши взаимоотношенията ви с човека, когото обичате.

Има 3 знака на зодиака, които наистина ще се потопят в огъня на страстта        /ухажването и кокетството/ – внезапно избухналите чувства могат буквално да ги взривят с интензитета си! Това се отнася, разбира се, за Овена (от когото ще идва инициативата), Лъва (в този знак стои коварната съблазнителка Черна Луна) и Стрелеца (Венера стои в сектора на страстта).

Вижте какво означава това за тях в галерията: