В неделя ви споделихме, че звездното смейство на Мила Савова и Сами Хосни се увеличи с още един член и на бял свят се появи тяхната дъщеричка. 

Ето какво сподели гордата мама Мила:

"На 17.03.2024г., в 18:15 вечерта, светът стана свидетел на нова ера в кралството Хоссни. С гордост ви представяме най-новия член на нашето вълшебно царство - Принцеса Сорая Сами Хоссни. Със своите 3,130кг и дължина от 50 см, тя не само ни пленява със своята красота, но и обещава да внесе нови надежди и радости в нашите животи.

Пътят към нейното пристигане бе изпълнен с очакване и вълнение, а нейното идване - бележит момент, пишещ история в дневниците на нашето кралство. Сорая, която буквално означава “блестяща звезда” на арабски, вече свети ярко на нашето небе, осветявайки пътеките с нежния си блясък.

Докато се радваме на добавянето на още един член към нашето любящо семейство, нека не забравяме - приключенията тепърва започват. И кой знае? Може би един ден тази малка принцеса ще вземе щафетата, за да води кралството към нови върхове.

До тогава, нашият път напред е осветен от две малки звезди, които ни напомнят за безкрайните възможности на любовта, надеждата и семейството.

С любов и вълнение, от “Ръката на краля” - към още много глави, които предстои да напишем заедно в нашата кралска сага."

 

Припомняме, че името на първородния им син Тарек означава "сутрешна звезда".

Вижте снимки на малката Сорая в галерията ни: