36-годишната Магдалена Томова впечатли Алек още в първи епизод и той й даде специалната розова роза

Магдалена Томова от "Ергенът" се обърна с емоционален пост към жените, чийто живот, проблеми и отношения с мъжете приличат на нейния.

„Хей ти, да, точно ти! Ти, която се чувстваш пристисната от времето, от близките ти, от приятелите ти, от познати и непознати, от стереотипа на обществото, според който щом си над 30 значи вече мнооого закъсняваш. Късно е вече за теб, за мечти, за любов, за поставяне на нови цели, за изкачване на нови върхове, за кариера… “За кога?!” – сигурна съм, че си чувала неведнъж този въпрос, нали?! Или пък “тактичното”: “Ти си на 36 и все още нямаш деца?! Миличката!” – споделя Маги, която още в първи епизод на "Ергенът" впечатли Алек и той й даде специалната розова роза.

 

„Само че знаеш ли какво, аз и ти ще направим на пух и прах този стереотип и уверено ще се усмихнем срещу онези, които твърдят, че ще изпуснем “последния влак” само за да те наранят. Само че те не знаят, че ние отдавна сме на влака и минаваме през различните вагони – вагона на себеопознаване, на себеобичането и по пътя се превърнахме в най-добрата версия на себе си.

 

ТИ СИ ВЕЛИКОЛЕПНА, УМНА, МОЖЕЩА, УВЕРЕНА, КРАСИВА, ДОСТОЙНА, СВЕТЪТ Е В РЪЦЕТЕ ТИ И ПЪТЯТ Е ЯСЕН, ЗАЩОТО ТИ СИ МАШИНИСТЪТ НА ВЛАКА“ - завършва с главни букви обръщението си Магдалена.

Причината за този пост на Маги, разбира се, минава през нейната лична история. Животът поднася различни предизвикателства на чаровната блондинка.