Казват й "зайчето", всъщност това й го измисли самият Алек Младенов. Да, сещате се, че говорим за Памела от "Ергенът", която може и да не пращи от интелект, но пък е откровена сладурана и почти винаги позитивно настроена. Затова и спечели лесно симпатиите на Алек, макар че няма да успее да се докопа дори до финалната петица.

Памела обаче ще остане в шоуто повече от сестра си Габриела, за която, до момента, никой не знае, че й е сестра. Двете крият упорито този факт от всички, дори от Алек, а и не им е никак трудно, защото са коренно различни.

Въпреки, че имат сходство в косите и цвета на кожата, Памела и Габриела нямат нищо общо. Докато от Пам струи доброта, то сестра й е ужас. Много от зрителите откровено не я понасят и я обявяват за злобна, жлъчна и дори некрасива.

Виж, Памито друго нещо и се появиха нейни снимки от преди, които накараха всички да хлъцнат. "Ами, че това момиче е било прелестно, преди да си направи джуките до носа. Защо й беше да се орезили така - сека я гледаме, само едни огромни хиалуронови наденици виждаме. А иначе е симпатяга, няма две мнения, но навремето си е била красавица", коментират в нета.

При всички случаи обаче Памела Иванова печели сърцата на повечето зрители на предаването.