Преди месец известната журналистка на БНТ Мира Добрева претърпя инцидент, операция и дори бе поставена в медикаментозна кома, за да се възстанови напълно.

За да се отблагодари на Бог и жовота, Мира сподели няколко важни урока, които е научила по време на този труден етап от живота си, делял я на косъм от смъртта...

"Точно един месец след онази превратна нощ, в която разбрах колко крехък е животът. Това е първото ми излизане по маршрут по-различен от този до болницата 🙂 Четох някъде, че вече съм хукнала по планини и всичко е постарому. За жалост, ще трябва да почакам малко, преди отново да мога да катеря, да се върна на работа и в живота въобще. Но засега съм благодарна, че видях това място, което препоръчвам и на Вас.

Мога да стана приятел с всеки. Никога не съм делила хората - кой от какъв сой е, кой от какво село е, кой с каква вяра е и какъв цвят на кожата има.
Ето, от Пирогов си тръгнах с нова приятелка. Тя има топло сърце, чиста дънкова ризка, идеално поддържан маникюр и мирише на теменужки.

Пред Бога всички сме равни.

Старая се да не забравям това всеки път, когато егото ми си подаде носа и понеча да си повярвам, че знам или мога нещо повече от някой друг."

Бъди здрава, Мира!