Една наскоро омъжена дама сподели смешните (и малко тъжни) снимки от медения си месец, на който не е присъствал съпругът ѝ, защото не му е отпусната виза.

Хума Мобин и съпругът ѝ Арсалан Север Бат от Пакистан решили да организират два медени месеца след сватбата си. Първото пътешествие било до Малдивите, а второто до Гърция. Двамата младоженци трябвало да заминат за слънчевата ни съседка миналия месец, заедно с родителите на младоженеца.

Но съпругът не получил визата си навреме и не можел да замине. Първоначално младата дама решила да не отива без любимия си, но цялата почивка била вече платена и двамата решили, че тя все пак трябва да отиде на екскурзията.

В крайна сметка тя прекарала 10 дни със своите свекъри, докато съпругът си бил у дома в Пакистан. За да сподели пътуването с него, тя заснела някои смешни фотографии. На тях, вместо щастлива усмивка, Хума показва тъгата си заради липсата на любимия.

За да стане още по-зле, младоженката изгубила и телефона си, изпускайки го в Егейско море. Така че на някои снимки може да видите как Хума е прегърнала невидимия си любим, а в ръка държи изгубения си телефон.

Забавните снимки можете да видите в галерията.

Вие бихте ли отишли на медения си месец на нейно място?