Човек от всяка зодия може да стане щастлив и успешен. Но има няколко планетарни позиции, които показват особено голяма вероятност за постигане на слава.

Чудили ли сте се някога защо някои хора изглеждат обречени на слава и успех, докато други остават в сянка през целия си живот? Астролозите са сигурни - всичко зависи от нашата натална или рождена карта, която отразява характера и потенциала ни. В нея можете да намерите отговори на въпроси за това как планетите и техните аспекти влияят върху живота и кариерата ви.

От една страна, определени позиции са важни, а в тях има черти, които помагат за постигане на успех, и те се проявяват в характера. От друга страна, някои планетарни позиции показват, че популярността е необходима част от жизнения опит на душата.

Астрологът Анджела Пърл обяснява при какви планетни комбинации човек има по-голям шанс да постигне слава. Тя твърди, че всички известни личности имат знаци, сочещи това в хороскопа им.

Проверете - ако отговаряте на всички четири позиции, шансовете за постигане на успех са невероятно високи, най-важното е да не ги пропускате! Разбира се, важно е не само в какви знаци са тези планети, но и други параметри на наталната карта. В крайна сметка, славата може да дойде при човек на различна възраст и по различни начини.

Вижте в галерията кои са тези четири зодии: