Няма съмнение, че пластичната хирургия, когато се използва разумно и когато е нужна, може да подобри начина ни на живот и да ни вдъхне самочувствие. Има хора обаче, които прекаляват с пластичните операции, и лекари, които пристъпват всички морални и професионални норми, съгласявайки се да оперират хора с очевидни психически проблеми.

Примерите за хора, които искат да приличат на звезди и кукли, са безброй. Те не знаят кога да спрат и много скоро пластичните операции се превръщат в мания, докато заветната им цел се изплъзва. Въпреки това, те не се отказват и смятат, че изглеждат по-добре от преди, а ние клатим глави и се чудим – дали наистина се харесват повече сега?

Представяме ви поредната жертва на пластичната хирургия – 19-годишната Сахар Табар от Иран, която обожава Анджелина Джоли. Не е трудно да разберем защо – Анджелина Джоли изглежда страхотно и е талантлива актриса, но най-много уважение заслужава заради благотворителната ѝ дейност и силния ѝ дух. Джоли има множество фенове по цял свят, но Сахар отива малко по-далеч от събирането на нейни плакати и ревностното защитаване на филмите ѝ. Сахар иска да изглежда точно като Джоли.

За целта младото момиче се е подложило на над 50 пластични операции и е свалило над 36 кг. Много хора обаче я сравняват повече с Булката труп от филма на Тим Бъртън, отколкото с Анджелина. Освен това Сахар обича драматичния грим, което никак не ѝ помага в целта да прилича на известната актриса.

Може би се чудите дали Сахар поне малко прилича на Анджелина и как е изглеждала преди операции? Тогава отворете нашата галерия и ще разберете.