Представяме ви Рейн Дав - андрогинният модел, който представя както мъжки, така и женски дрехи по модните ревюта.

Невинаги Рейн е мислела себе си като андрогин, някога просто се възприемала като "грозна жена". "Никога не съм се чувствала потисната от това, просто чувствах, че може би аз съм онова по-различно момиче", казва Рейн Дав. "Но когато станах пожарникар, се почувствах наистина силна заради моята андрогинност и сексуалност."

Много често хората си мислят, че Рейн е мъж, но тя не бърза да ги поправя. Вместо това тя се възползва от тези недоразумения. Тази нейна двойнствен й помага да си намери работа сред пожарникарите, които потушават пожари в природата. "Когато бях пожарникар, другите си мислеха, че съм мъж и аз ги оставях да си мислят така, защото работата наистина ми трябваше, а и бях насред пустинята в Колорадо", разказва тя. "Моят променлив полов профил ми е помагал да си намеря някои доста странни работни занимания - от детегледачка до пожарникар в пустошта."

Така започва всичко. Днес Рейн Дав е модел, който успешно се снима както в мъжко, така и в женско облекло. Освен това в момента учи актьорство и се надява скоро да сбъдне и тази своя мечта. "Всички се стремим да бъдем уникални и най-лесният начин да го постигнеш е просто да бъдеш себе си", казва Рейн. Тя насърчава различните да бъдат такива, каквито са, вместо да влагат всичките си усилия, за да се поставят в дадени рамки. Те трябва да знаят, че има хора, които ги обичат и приемат. 

За да покаже колко неясна може да границата между двата пола, Рейн Дав е направила фотосесия и в двете роли. Вижте нейните превъплъщения в галерията ни.