Наталия Кастелар е изтърпяла не една и друга подигравка заради дебелите си, тъмни вежди. Но ето, че съдбата ѝ се е усмихнала и момичето вече има договор с модна агенция.

„Когато бях по-малка, абсолютно всички ги коментираха и сочеха. Търпях непрестанен тормоз, защото веждите ми бяха дебели и дълги, в такива моменти ми се искаше да ги обръсна.” Сега 17-годишната Наталия мисли по-различно. Тя решава да превърне „дефекта” в ефект и да се приеме такава, каквато е. Нейната самоувереност и ново отношение към света ѝ помагат да привлече множество последователи в социалните мрежи. Благодарение на това Наталия скоро е забелязана от модните агенции и вече има договор с NEXT Models, която е една от най-престижните модни агенции. Снимала се е за няколко модни брандове.

„Те са моята запазена марка, иска ми се да го бях разбрала и приела по-рано”, казва Наталия. „Все още има много хора, които ми пишат подигравателни съобщения или оставят неприятни коментари, но аз не им отговарям, защото знам, че точно това искат.”

Наталия се вълнува за новата си кариера и няма търпение да пътува и работи.

Жизел Бюндхен също е била тормозена като малка, наричана е „най-грозното момиче в класа”, а по-късно става най-успешният модел в света. Тези две истории са доказателство, че трябва повече да вярваме в себе си и да не се поддаваме на негативното, защото не знаем какво ни е приготвила съдбата.