Най-скандалната двойка за изминалата година - Антоанет Пепе и Иво Карамански-син, най-после качиха общи снимки заедно. Поводът бе, естествено, Нова година.

По всичко личи, че двамата са много влюбени и дори обмислят варианта за свое собствено дете, както споменаха в първото си интервю навръх Коледа пред светския хроникьор Мон дьо.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Antoinette Pepe (@antoinettepepe)

 

"Не го възприемах като мъж, а като дете. Отраснала съм в семейство, в което няма огромна възрастова разлика сред мъжете и дамите. Въобще не съм си представяла, че може да стане нещо с Иво", каза самата Антоанет в първото им съвместно интервю. "Съдят ме за това. От всичко, което прочетохме за нас, лайтмотивът беше това - тя е седем години по-възрастна от него. Не считам, че това е някакъв недостатък", добави още тя. "Това е най-истинският и цял човек, когото познавам". 

Припомняме ви, че Пепе вече има 3 дечица от връзките си с Филип Йепсен и влогъра Филяка. Дали любовта на Антоанет и Иво ще устои на ударите на всички и ще пребъде във времето, остава да разберем.

И им пожелаваме много любов, въпреки всички скандали. Защото на този свят най-важното е да намериш своето парченце, своята перфектна половинка.