Тя се появи в "Ергенът" в ролята на уж обикновена гримьорка от екипа на предаването, след което сюрпризира Алек Младенов, че идва да се бори за сърцето му. По този уж непринуден начин на представяне, Васка Джурова, която учи фармация, успя да спечели зрителите и да се превърне в тяхна любимка.

За по-прозорливите обаче, тя изобщо не бе това, за което се представяше и си личеше още от самото начало. Да, Васка няма джуки до носа и други пластики по себе си, за което й казваме евала, но нравът й никак не е на ниво. Тя почти веднага започна да се вкарва в "групички" и да коментира злобно другите момичета, което не й прави чест.

Самият Алек до момента не й обръща почти никакво внимание и мнозина започнаха да упрекват продукцията, че едва ли не, нарочно "спъвала" горката девойка. Е, днес обаче стана ясно, че "великата" им Васка е "велика" и долна лъжкиня, която укоряваше Габриела за нещо, което самата тя прави.

Оказа се, че Васка също е влязла в предаването обвързана и до момента продължава да е с приятеля си. Двамата са засичани многократно заедно в заведения и на разходки из града, а близки на Васка са категорични, че този мъж е с нея от няколко години... Какво ли ще каже за това Алек Младенов?!